Door een makkelijk te gebruiken WiFi systeem keren uw gasten terug

In de afgelopen jaren is betrouwbare WiFi een van de belangrijkste voorzieningen voor hotelgasten geworden. U als hotel eigenaar wil graag een goede WiFi service aanbieden maar in de praktijk is dat soms lastig. Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 65% van de hotelgasten moet terugvallen op een 3G/4G netwerk, omdat het WiFi in hun hotel slecht is. 

De WiFi toegang wordt ook vaak gedeeld met vrienden en het gebrek aan stabiele, betrouwbare toegang kan de klantervaring en de reputatie van het hotel benadelen.
Naast algemene tekortkomingen in de bandbreedte, de bandbreedte verdeling en capaciteit, zijn er meer infrastructurele problemen die de WiFi beleving van de klant kunnen beïnvloeden. Als de access points niet optimaal zijn gecoördineerd, leidt dat tot overbodige storingen, terwijl bij onvoldoende ondersteuning voor naadloze roaming verbindingen worden verbroken wanneer gasten zich van de ene naar de andere ruimte verplaatsen.

Flexibele Wi-Fi-accounts met toegangsbeleid

Onze WiFi-oplossing van 4ipnet biedt WiFi-service met een toegevoegde waarde, door de handhaving van gebruikersbeleid en PMS-integratie in één oplossing te combineren. Met extra gast functies zoals social media login, ticket printerintegratie en on-demand accounts biedt hotels op tal van manieren de mogelijkheid om Wi-Fi aan hun gasten aan te bieden.4ipnetlogo

Wi-Fi toegangsbeleid is nodig voor hotels die willen voorkomen dat ongewenste gebruikers gebruik maken van het netwerk en het zorgt voor een goede netwerkprestatie. 4ipnet's WHG controller ondersteunt zowel 802.1X als browser authenticatie en specifiek voor hotels kan er rechtstreeks worden geverifieerd met de gast database in Micros Opera PMS. Inloggegevens kunnen worden afgeleverd aan gasten via sms of op een gedrukte ticket met QR code.

Hotelgasten waarderen een goed werkend draadloos WiFi netwerk in het hotel waar ze verblijven. Een goed WiFi netwerk trekt zakelijke klanten aan en deze komen gemiddeld vaker terug naar een hotel met een goed WiFi netwerk dan naar een hotel zonder goed WiFi netwerk.

 

Ons kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur
Bezoek alleen op afspraak

Telefonisch kunt u ons bereiken via 0524 712 084

Ons adres is:
Burgemeester Legroweg 16
7864 TK Zwinderen