3 van de 4 gasten vindt internet op de camping net zo vanzelfsprekend als een goed werkend elektriciteitsnet.

99% van de kampeerders gaat online, ze e-mailen, whatssappen, lezen de krant en magazines, websurfen en houden social media bij. Veel gasten skypen en willen gamen.

Steeds vaker zult u de vraag krijgen of uw gasten gebruik kunnen maken van WiFi in uw bedrijf. Wijthoef ICT biedt u oplossingen aan waarbij uw gasten eenvoudig kunnen inloggen op het WiFi netwerk.

Hoe werkt onze oplossing? U heeft een al bestaande internet aansluiting, op deze aansluiting wordt een hospot aangesloten. De hotspot is het centrale punt vanwaar het signaal over uw bedrijf verspreid wordt en regelt de internet toegang voor uw gasten. Om op het internet te komen moeten uw gasten eerst inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord.
U kunt gebruik maken van 10 verschillende tarieven, bijvoorbeeld 1 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand etc. eventueel in combinatie met datavolume. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen het WiFi gratis aan te bieden.

Langzame-, of geen internet aansluiting? Indien het niet mogelijk is een snelle internet verbinding te realiseren via een bekabelde verbinding, kunnen wij een breedband verbinding via 4G of satelliet aanbieden. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze hospots en zou u graag meer willen weten? Neem contact met ons op door middel van dit formulier of bel ons op 0524 712084.

 

Ons kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur
Bezoek alleen op afspraak

Telefonisch kunt u ons bereiken via 0524 712 084

Ons adres is:
Burgemeester Legroweg 16
7864 TK Zwinderen